Hillary Clinton még mindig hisz a takarítónős hajgumiban

Teljesen mindegy, mit viselt az újdonsült monacói hercegné az esküvőjén, vagy milyen ruhában ment a tisztítóba Harry herceg új nője, a divatra érzékeny embereket már csak Hillary Clinton hajgumija tartja lázban. Ugyanis pár nappal magyarországi látogatása után a madridi reptéren nem átallott fehér anyaggal bevont, óriásfodros hajgumiban kilépni a repülőből. Tudják, az a fajta, ami a nyolcvanas években nagy divat volt, de mostanában már csak takarítani szoktunk benne.

Amikor tavaly Catherine Zeta Jones a nagyméretű, 1986-ban szabadalmaztatott, bársony hajgumival fogta össze a haját, már szóba került, hogy mostanság ez a típusú a fodros hajgumi nem tartozik a legtrendibb viseletek közé.

Clintonné a július 1-jei vilniuszi miniszteri konferencián is a fehér hajgumiban jelent meg, így vitatta meg a litvániai csúcstalálkozón a világ demokráciáinak gondjait (Fotó: Petras Malukas)
Clintonné a július 1-jei vilniuszi miniszteri konferencián is a fehér hajgumiban jelent meg, így vitatta meg a litvániai csúcstalálkozón a világ demokráciáinak gondjait (Fotó: Petras Malukas)

De szerencsére Hillary Clintont ez nem érdekli. Míg a jelenlegi first lady épp stílusával hódítja meg a világot, addig az ex inkább a világ sorsával foglalkozik. Mindemellett amerikai külügyminiszter különös kapcsolatot ápol a hajbavalókkal. Pár éve már kiverte a biztosítékot a vastag hajpántjaival, mert a divatbloggerek szerint nyolc éves kor felett ezt a kiegészítőt nem illik viselni. Merthogy bár a vékony hajpánt még mindig menő, a vastag már nem annyira. De ha ő azt szereti...meg a fodros hajgumit.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.