Mihalik Enikőt összefirkálták

Csak, hogy ne múljon el nap Mihalik Enikő nélkül: íme, leghíresebb modellünk legújabb fotósorozata. Mihalikot most az olasz Vogue májusi számához kapta lencsevégre Greg Kadel fotós. A fotós és a modell már dolgozott együtt tavaly novemberben, ugyancsak az olasz Vogue számára. Akkor a modell formái voltak előtérben, míg most inkább a festék. A novemberi képeket itt tekintheti meg. Ez az editorial a sminkre koncentrál.

Mondhatjuk, hogy a magyar szépségnek festői az arckifejezése a felvételeken. Bár az arcfestés uralja a képeket, azért azt el lehet mondani, hogy Mihalik ezúttal a természetes szépséget képviseli a fotókon. A lazán összefogott szőkésbarna haj Diego Da Silva hajszobrász kézét dicséri, és a modell által a magánéletben is hordott fülbevalók csak még természetesebbé teszik a felvételt. Az első kép kivételével, ami egy törzsi táncra készült arcfestésre emlékeztetet, az összes többi felvétel erősen a nyolcvanas évekre hajaz.

eniko3
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.