Leszorítós nagyibugyiban minden celeb csinos

A testformáló alsónemű valószínűleg épp olyan káros, mint a szoros leggings, de legalább amíg rajtunk van, addig vékonyak vagyunk benne: a külföldi celebek már sehová nem is mennek szoros fűzők és combszorító kisgatyák nélkül, baj csak akkor van, ha kilátszik az alkalmi ruha alól a testszínű „nagyibugyi”.

Ön venne alakformáló fehérneműt?

  • igen, vennék, miért is ne 2041
  • nem, soha 738
  • nem tudom, talán 555
  • igen, már van is otthon pár 541

Beyoncé Knowles például már 2006-ban alakformáló kisnadrágban lépett fel, de Blake Lively, Katie Holmes és Kim Kardashian is szeret így lecsalni egy-két ruhaméretet.

Furcsamód a vékony színésznők is lelkesen hordanak hasat, combot leszorító alsóneműt, Sarah Jessica Parker például a Szex és New York mozifilm 2007-es forgatásán is alakformáló bugyit villantott, nem csak a film egyébként unalmas premierjén. A jelek szerint az elöl deszka hátul léc Cameron Diaz is feszesítő alsóneművel veszi fel szoros alkalmi miniruháit.

Ön szokott alakformáló fehérneműt venni testhezálló ruhái alá? Vagy eszébe sem jutna lecsalni egy-két méretet? Szavazzon, és nézze meg a nagyibugyi-galériát!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.