Cirkuszos nő lett Reese Witherspoon a Vogue-ban

Az amerikai Vogue Reese Witherspoonnak szenteli a májusi számát. A színésznő hosszú interjút adott a lapnak, amiben elmesélte, hogy nem akar és szerinte már nem is érdemes 35 évesen 26 évesként viselkedni. Elmesélte azt is, hogy most végre boldog, de azért még előfordul, hogy elsírja magát a kocsijában, ugyanis igen kimerítőnek találja, hogy publikus a magánélete. Az interjú mellé természetesen egy fotósorozat is dukál.

Kattintson a képekért!
Kattintson a képekért!

A színésznő új filmje ihlette a harmincas éveket idéző képeket, amelyeket cirkuszi díszletek között rögzítettek. A képeken többek között Dolce & Gabbana összeállítást is viselő Witherspoon alakját kiemelik a hosszú selyemruhák, és film kedvéért platinaszőkére festett haját ellenpontozza a sötét smink és műszempilla. A képeket itt is megtekintheti.

Witherspoon az elmúlt fél évet egy elefánt társaságában töltötte, mert egy állatidomárt alakít új filmjében, Robert Pattinson oldalán. A Vizet az elefántnak című film női főszereplője, az amerikaiak kedvence: okos, cserfes, de ugyanakkor illedelmes Witherspoon igazi déli lány, így nem ijed meg az állatoktól, ami képeket elnézve igazi szerencse.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek