Kibelezett macskában akart menni a Lady Gaga koncertre

Valószínűleg Lady Gaga húsdresszét akarta utánozni az a húszéves fiatal nő Oklahoma Cityben, aki az énekesnő koncertje előtt úgy döntött, megöli a család 15 éves macskáját, hogy a kibelezett állatot magára húzva menjen el koncertre.

Az eset még márciusban történt. Angelina Barnes először ragasztószalaggal leragasztotta a házban található villanykapcsolókat, hogy ne lehessen lámpát gyújtani. Ezután vízbe fojtotta a macskát, felvágta a hasát, kivette a szemeit és a máját, amit a fürdőszobában a sminkasztalra helyezett.

Vogue-Hommes-Japan-Meat

Nagyjából ekkor érkeztek meg a szülei, akik nagyon megijedtek, hogy a lányuk őket is bántani akarja, ezért hívták a rendőrséget - írja a KFOR. A húszéves lányt ezután kórházba szállították, ahol egy üvegdarabbal megpróbálta megsebesíeni az egyik ápolót. Végül benyugtatózták, és megállapították, hogy depressziós. Még mindig kezelésekre jár.

A rendőrök helyszíneltek is a házban. A fürdőszobában a macska teteme és belső szervei mellett találtak még némi lila hajfestéket is. A lány valószínűleg egy hosszú ruhát akart felvenni, amihez lilára akarta festeni a haját, amire a kibelezett macskát rakta volna úgy, hogy a macska vére végigfolyik az arcán.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek