Gusztustalannak tartja hónalját?

Az izzadásgátlók piacára nem könnyű betörni, mert bár majdnem minden nő használ ilyen terméket, a legtöbben kitartanak régi kedvenceik mellett. A nők 50% nem is kísérletezik, 29% pedig próbálkozik, de mindig visszatért ahhoz az izzadásgátlóhoz, ami már bevált – derül ki a Mintel International felméréséből. A Dove (jobban mondva a Unilever) azonban megtalálta a piaci rést: saját felmérésük szerint a nők 93% elégedetlen hónaljával, így olyan izzadásgátlót készítettek, mely nem csak az izzadáson segít, de azt ígéri, öt nap alatt megszépül a hónalj – így talán eladható lesz új termékük a telített piacon.

19320013

A hónaljjal eddig méltánytalanul keveset foglalkoztak a kozmetikai cégek, a narancsbőrrel, ráncokkal és pattanásokkal pedig annál többet: most itt a remek alkalom, hogy elárasszák a piacot a hónaljszépítő termékek – már ha valóban vannak nők, akiknek eddig hiányoztak ezek a termékek.

„500 nővel beszéltünk, és majd’ mindegyik úgy gondolja, nem vonzó a hónalja” – mondja Mike Dwyer, az Unilever amerikai marketingese az online.wsj.com-nak. A cég felmérésén háromból egy nő azt állította, nagyobb az önbizalma, ha a hónalja rendben van.

Ön elégedett hónaljával?

De mitől lehet szép egy hónalj? Vagy épp mitől lehet csúnya? A felmérésben résztvevők 62%-a kisebesedésre, elszíneződésre, viszketésre panaszkodott, felük pedig azt állította, előfordult, hogy direkt úgy öltözött, hogy elrejtse hónalját.

Ön elégedett saját hónaljával? És másokéval? Mitől lehet szép egy hónalj? Vajon egy egyszerű dezodor tényleg segíthet? Szavazzon vagy mondja el véleményét kommentben!

Oszd meg másokkal is!
Mustra