Fergie egész arca átalakul egy új színű rúzstól

Megint a plasztikai sebészet titkolásának vádjával vették elő Fergie-t, a Black Eyed Peas frontnőjét. Az énekesnő a múlt héten az American Idolban lépett fel (videó fent), aztán megtartotta 36. születésnapját, majd egy futóversenyen is részt vett (képek a galériában), és valamennyi szereplésére a közönség egyhangú reakciója az volt, hogy már megint megcsináltatott valamit az arcán.

Csakúgy, mint Madonnánál, a változást egyik hónapról a másikra viszonylag nehéz tetten érni, de az biztos, hogy az énekesnő már merőben máshogy néz ki, mint karrierje kezdetén. Kézenfekvő magyarázat lenne a plasztikai beavatkozás, hiszen a természetes öregedés másoknál valahogy mintha másmilyen eredményekkel járna.

Josh Duhamel azonban, Fergie szerető férje egy rádióműsorban védelmébe vette az asszonyt. Azt nyilatkozta Ryan Seacrest műsorvezetőnek a kritikákra reagálva, hogy szerinte a felesége csodálatosan néz ki, és nem érti, az emberek miért kezdenek el azonnal kombinálni. “Elképesztő. Elég, ha egy új színű rúzst használ, és rögtön beindulnak a pletykák. Pedig ő továbbra is ugyanolyan, ugyanaz a régi Fergie maradt… ott alszom mellette az ágyban minden éjjel. Nekem bejön.”

Akik nem hisznek Duhamelnek, azok rúzsszínváltás helyett egy újabb adag feltöltőinjekciót és botoxot sejtenek a háttérben. A galériában régi, egy éves és egészen friss képek segítenek követni Fergie egyre feljebb csúszó szemöldökét - lapozza végig, aztán döntse el, ön kinek hisz!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek