Marilyn Monroe az arcán is borotválkozott

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

A style.com, azaz a Vogue magazin honlapja azt ajánlja az arcszőrzettel küzdő hölgyeknek, hogy borotválkozzanak nyugodtan az arcukon is, ugyanúgy, ahogy azt a férfiak teszik. Kate Somerville, a megszólaltatott sztárszépítő azt mondja, csak mítosz, hogy a leborotvált szőrszálak megerősödve (és feketébben) nőnek vissza.

Liz Taylor
Liz Taylor

Somerville ráadásul azt állítja, nem az ujjából szopta ezt a tanácsot, hanem Elizabeth Taylor személyi kozmetikusától-dermatológusától hallotta, akinek egykor az asszisztense volt. Állítólag Liz Taylor maga is rendszeresen borotválta az arcát, Marilyn Monroe nemkülönben.

A borotválkozás ugyanis nemcsak a szőrök eltávolításához jó, és tökéletesen sima arcbőrt eredményez, hanem a hámlasztásra is jótékonyan segít rá. Mindehhez Somerville - aki szintén egész gyakorlottnak tűnik a borotválkozás terén - egy konkrét borotvatípust is ajánl, a Gilette Mach3 nevű készletét.

Várjuk olyan női olvasóink jelentkezését, kommentjeit és tapasztalatait, akik kipróbálták már az arcborotválást. Tényleg nem igaz, hogy erősebben nő vissza a bajusz és a szakáll?

Oszd meg másokkal is!
Mustra