Angelina Jolie: előre, hátra vagy szét?

Nem sokkal azután, hogy Budapestről távozott, Angelina Jolie belefogott az Utazó című nemtúljó film promóciójába. Ahogy sorra járta a különböző városokban rendezett filmpremiereket, fodrásza mindig próbált a hajával variálni valamit, nyilván azért, hogy a rengeteget fotózott, és folyton fekete-fehérbe öltöző színésznőn a huszadik esemény után is legyen valami néznivaló.

Hogy áll a legjobban Jolie-nak?

  • Ha előrelóg a homlokába 2730
  • Ha szét van választva 1661
  • Ha hátra van fésülve 447

Angelina Jolie hajából ki is hoztak mindent, amit vágás és festés nélkül ki lehet. Kipróbálta a hátrafésült frizurát és az előreengedett frufrut is, sőt, a színésznőnek néha szimmetrikusan vagy oldalt szétválasztják a haját, hogy újabb fazonok jöjjenek létre. Galériánkban mindegyik frizuratípusra van több példa is, kattintson valamelyik képre, lapozza végig a fotótárat, aztán szavazzon a kedvencére!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.