Jól állt Ördög Nórának a flitteres zsákruha?

A műsorvezetőnő X-Faktoros öltözködését már korábban is elemeztük, az utolsó adás azonban ismét okot ad Ördög ruháinak kitárgyalásához. Vasárnap este ugyanis a kislányosan – vagy épp kisfiúsan – rövid hajú műsorvezetőre flitteres zsákruha került, haját a 80-as éveket megszégyenítően felzselézték, plusz vastag harisnyát és bőszárú, hosszú csizmát adtak rá.

Jól nézett ki Ördög az X-Faktor döntőben?

Ördög öltözete igen megosztónak bizonyult, a szerkesztőség egy része szerint ez volt eddigi legrosszabb ruhája, frizurája, mások viszont úgy vélik, a műsorvezetőnő soha nem nézett ki ilyen jól. Önnek mi a véleménye? Jól állt Ördög Nórának a punkos frizura és a zsákruha vagy inkább maradt volna a stylist a helyenként kislányos, egyszerű ruháknál? Kattintson valamelyik fotóra, a galériában a régebbi öltözékekről is mutatunk néhány példát!

A műsorvezetőnő X-Faktoros öltözködését már korábban is elemeztük, az utolsó adás azonban ismét okot ad Ördög ruháinak kitárgyalásához. Vasárnap este ugyanis a kislányosan –vagy épp kisfiúsan– rövid hajú műsorvezetőre flitteres zsákruha került, haját a 80-as éveket megszégyenítően felzselézték, plusz vastag harisnyát és bőszárú, hosszú csizmát adtak rá.

ördög 10.
Ördög Nóra, Vastag Csaba és Sebestyén Balázs az X-Faktor fináléjában
Ördög Nóra, Vastag Csaba és Sebestyén Balázs az X-Faktor fináléjában

Jól nézett ki Ördög az X-Faktor döntőben?

Ördög öltözete igen megosztónak bizonyult, a szerkesztőség egy része szerint ez volt eddigi legrosszabb ruhája, frizurája, mások viszont úgy vélik, a műsorvezetőnő soha nem nézett ki ilyen jól. Önnek mi a véleménye? Jól állt Ördög Nórának a punkos frizura és a zsákruha vagy inkább maradt volna a stylist a helyenként kislányos, egyszerű ruháknál?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek