Rudolf, a rénszarvaspite Londonban

Korlátozott számban kapható a londoni Battersea Pie Stationben rénszarvashúsból készült pite, amit gombás-vörösboros szósszal kínálnak, de lehet hozzá rendelni krumplipürét és párolt káposztát. A svéd rénszarvasokat, amiknek a húsát felhasználják a pitéhez, állítólag nem tanyákon tartják, hanem szabadon szaladgálhatnak. Az étel, amit Rudolfnak neveztek el, a Londonist szerint nem zsíros, viszont tele van fehérjével és ásványi anyagokban gazdag. Úgy jellemezték egyébként, hogy egész ízletes. Helyszínen fogyasztva 6 fontba kerül, míg elvitelre csak 5-be. A nevével ellentétben viszont a Battersea Pie Station nem Battersea-nél található, hanem a Covent Gardenen.

sn1210 reindeer pie 2
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.