Kikristályosodott Katy Perry szája

A nemrég Budapesten videóklipet forgató Katy Perry a Harper's Bazaar 2010 decemberi, limitált szériás számának címlapján szerepel a képen látható ajkakkal. Az énekesnő száját a fotóhoz 150 darab vérvörös swarovski kristállyal díszítették, és jó sokáig mozdulatlanná kellett merednie, amíg Alexi Lubormirski divatfotós lekapta. Nem csak ez a kép készült Perryről, a nagy múltú lap teljes divatanyagot készített vele, amelyek többségében klasszikus vonalú fekete és fehér összeállításokban pózolt. (A sorozat itt látható.)

A címlap pedig remekül fest, de mint sok más dolog a divatvilágban, ez sem igazán új ötlet. A Harper's Bazaar Katy Perryvel csinosított címlapja ugyanis megszólalásig hasonlít a Vogue híres, 1950. januári címlapjához.

A fotózásról készült videó itt látható:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.