Michelle Obama rövidnadrágban bringázik

Az amerikai First Lady sosem engedheti el magát, mindenhol a lehető legelegánsabban kell megjelennie: még nyaralás közben sem lazíthat a szigorúan előírt dress-code-on.

Tavaly például komoly vitába torkollt a mindig példásan öltöző Michelle Obama Grand Canyon beli megjelenése: a családi nyaraláson combközépig érő rövidnadrágban fotózták le, ami akkora szenzáció volt, hogy a Today Show-ban 5 percen át arról vitatkoztak a szakértők, illendő-e az elnök feleségének shortban flangálnia a nyárvégi kánikulában, vagy sem. Végül arra jutottak a protokoll-tudósok, hogy Obamáné nem követett el végzetes hibát, mivel nadrágja épp eleget takart, és inget vett fel mellé, tehát vállait legalább nem mutogatta.

Ezek után nem csoda, hogy Amerika első asszonya idén nem vett fel shortot: egészen mostanáig, ugyanis augusztus 27-én térdig érő világos nadrágban és sötétkék atlétában indult biciklizni gyermekeivel – írja a New York Fashion. Ez alkalommal azonban már rutinosan térdig érő nadrágot húzott Michelle Obama, így a kritikusok nem kötekedhetnek, és a Today Show-nak is más beszédtéma után kell néznie.

000T TRWas3351759
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek