Ősszel Kate Moss kócos haja lesz menő

A 2010-11-es őszi/téli szezonban továbbra is divatban maradnak a nyári vörös szőnyeges eseményeken megszokott frizurák – kontyok, lófarkak, hullámok – egyedül a kócos hajat lehet újdonságként kiemelni a következő szezon hajtrendjei közül.

A New York-i divathéten több tervező is Kate Moss gubancos hajához hasonló frizurával és vastagon kihúzott szemöldökkel zavarta kifutóra modelljeit. Marc Jacobs és Alexander Wang a 90-es évek grunge stílusában gondolkozott, melyhez valóban elkenődött smink és Moss mindig kócos sérója illik. Jill Stuart szintén „Kate Moss kijön a night clubból hajnal 4-kor” fantázianevű hajat kért modelljeire a divathéten – írja a stylelist.com. A kócos frizurát elég könnyű előállítani, ám elegáns rendezvényeken még akkor sem ajánlott fésületlenül megjelenni, ha idén ez divatosnak számít.

A vörös szőnyegen továbbra is a laza kontyok és copfok hódítanak, de egyre többen választanak szögegyenes hajat az elegancia jegyében. A rövid fazont továbbra sem említi egyik divatszakértő sem a trendi frizurák közt, de természetesen akár egy tüsi hajat is lehet stílusosan hordani, gondoljanak csak Agyness Deynre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra