Halle Berry Kleopátraként a Vogue címlapján

A színésznő több év után először adott interjút, és megadta a módját: az amerikai Vogue számára biztosított kérdezési lehetőséget. Az Oscar-díjas híresség elmondta, egyszerűen nem tudott nemet mondani arra a lehetőségre, hogy ő legyen az év legnagyobb divatkiadványának címlapján. Berrynek ez a második Vogue címlapja, az elsőn 2002 decemberében láthattuk.

Mivel a kiadványhoz készített Mario Tesino-fotósorozatból csupán egy kép jelent meg előzetesen, így azokról sokat írni nem lehet. Viszont a magazin már előre megosztotta a világgal a Berry-interjú egy részét.

vogue

Az Oscar-átokról:

„Mindenki az Oscar-átokról beszél. Az emberek nyernek egy Oscart, és úgy tűnik, teljesen elszállnak. Ez részben azért van, mert egy óriási elvárás sétál be a szobába, és egyenesen a fejed tetejére ül. Akkor, amikor megnyertem az Oscart, ezt éreztem már másnap. Azt gondoltam, ha már visszaszállok a földre, esélyt adok és kockázatokat vállalok. Ilyen volt a Macskanő.”

A meztelenségről:

„Imádom a meztelen női alakot. Egyszerűen azt hiszem, ez a leginkább erőt adó pozíció, amiben lehetsz. Ez a korral jön, de lassan jutottam el ide. Ha a világ nem zaklatna miatta, a hét minden napján meztelen képeket készítenék.”

A Gabriel Aubryhoz fűződő kapcsolatáról és szakításukról:

„Mindig is barátok voltunk, még mindig azok vagyunk, nagyon szeretjük egymást, és megosztjuk a szeretetünket. Mindketten 100 százalékosan elköteleztük magunkat amellett, hogy a legjobb szülők legyünk. És bár ez nem lett szerelmi kapcsolat, ő volt a leginkább megfelelő személy arra, hogy megszülessen ez a gyermek, és elképesztően jó apát kapott. Ez nagyon fontos volt számomra. Biztosak akarunk lenni abban, hogy mindig azt tesszük, ami a legjobb neki, és hogy ő áll az első helyen. Látni fogja, ahogy felnő, hogy az apjával nagyon szeretjük egymást.”

xposure 12072010 xpusmt 0100
Oszd meg másokkal is!
Mustra