Jessica Simpson debella a maxiruháiban

Nem a színével van baj: sem a fazon, sem a minta nem stimmel
Nem a színével van baj: sem a fazon, sem a minta nem stimmel

Jessica Simpsonnak még mindig nem megy az öltözködés: idén nyáron méretes, de formás hátsóját nem szűk farmerbe préseli, hanem bő maxiruhákban rejtegeti: a hosszú, formátlan ruhák azonban inkább rontanak az összképen, és szélesebbnek mutatják viselőjüket, mint amilyen valójában. Nem elég, hogy eggyel nagyobbat vesz a bő göncökből, még olyan harsány színeket és mintákat is választ, melyek a legvékonyabb nőből is debellát csinálnak.

A shefinds.com azt tanácsolja, ha tarka mintákra vágyunk, maximum térdig érő ruhát vegyünk. Ha ragaszkodunk a maxi hosszhoz, inkább egyszínűt válasszunk: persze nem muszáj sötét színt, pompázhatunk akár kanárisárgában is.

A ruha szabására és méretére nagyon oda kell figyelni: a túl bő maxiruhában olyanok leszünk, mint aki krumpliszsákot húzott, a túl szűk fazon pedig nem előnyös, ha nagy hasra vagy fenékre tapad az anyag. Ha szép a lábunk és szeretjük a feltűnő mintákat, inkább válasszunk miniruhát. Ön szerint Jessica Simpsonnak jó állnak a képeken látható ruhák vagy inkább váltson rövidebb fazonra?

Simpson tarka maxiruhában, sok táskával
Simpson tarka maxiruhában, sok táskával
Oszd meg másokkal is!
Mustra