Will Smith gyerekei kiütötték Suri Cruise-t

Will Smith tizenéves gyerekei végre elterelték a figyelmet az állandóan a ruhái miatt piszkált Suri Cruise-ról. A 11 éves Jaden és a 9 éves Willow Smith a Karate Kid premierjén tették tiszteletüket.

Jaden Smith, aki a feldolgozás főszerepét játszotta, egyértelműen Michael Jackson stílusát próbálta felidézni – nem először, hiszen a film bemutatóin mindig bőrkabátban jelent meg -, míg húga az leopárd mintás darabokat szedte elő a szekrényéből. Ez utóbbi színben tökéletesen harmonizált anyja, Jada Pinkett-Smith bronz Rafael Cennamo ruhájával és az ugyanilyen színű Pierre Hardy cipőjével.

Kattintson a képekért!

A Smith-gyerekek egyébként már gyakorlottak a vörös szőnyegen való pózolásban. Főleg azóta, hogy Jaden Smith együtt szerepelt apjával a boldogság nyomában című filmben 2007-ben. A következő évben a Keanu Reeves főszereplésével forgatott Amikor megáll a Föld című alkotásban játszott, idén pedig a Karate Kidben láthatjuk viszont. 11 éves kora ellenére már jótékonykodik is, húgával együtt a Hasbro által támogatt Project Zambia keretein belül AIDS fertőzött gyerekeknek segít Afrikában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra