A Swarovski elmegy a végsőkig

Láttunk már népmárkával szervezkedő dizájnereket, de ez a tömegjelenet most mindegyiken túltesz. Gaultier tehet róla.

sw gaultier

A Swarovski összeállt 17 ékszertervezővel és Jean Paul Gaultier és terveztetett velük egy közel száz darabos kollekciót a csiszolt üvegekből.

Mivel a cég termékeinek egy része - nem az asztalra állítható jegesmacikra és papagájokra gondolok - bevállalós, és az egyszerű alapanyagokhoz képest iszonyatosan drága, a dizájnerkollekció egy része gyengébb, és olcsóbb termék lett a Swarovski saját tervezésű darabjainál. De Gaultier egész mini kollekciója piszkosul kéne, élén a fent látható, 2250 Eurós nyaklánccal. Íme a hozzá való fülbevaló, és egy gyűrű.

sw gaultier 003
sw gaultier 002

Gaultier alkotásainák egy csöppet színesebb Otazu karkötője. Bizony, ez nem egy gyűrű:

sw otazu

Phillippe Ferrandis visszafogott fülbevalója.

sw phillippe ferrandis

És a Hely Design drabális karkötője.

sw hely design

Minél nagyobb, és minél bátrabban bevállalja egy ékszer az üvegkristályokat, annál vonzóbb bizsu lesz, a pici, csiszolt üveg a közönséges alapanyag olcsóságát helyezik előtérbe.

Bizsuból érdemes nagyot gondolni, csak akkor már annyiba lesz, mint Gaultier gyönyörű nyaklánca.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.