Lindsay Lohant megtartja az Ungaro

Múlt hónapban az Ungaro cég elnöke, Mounir Moufarrige még hevesen hangoztatta, Lindsay Lohan megbukott, mint divattervező, holott a nevével fémjelzett kollekció meglepően nagy sikereket aratott a vásárlók körében. A WWD értesülései szerint azonban az Ungaro úgy döntött, megválik elnökétől és továbbra is igényt tartanak Lohan szolgálataira, aki az újonnan kinevezett vezérigazgatóval, Marie Fournierral folytatja tovább a munkát.

A színésznő által sebtiben összedobott kollekciót, mely főleg miniruhákból és blézerekből állt, októberben mutatták be Párizsban. Azonban a divatmagazinok szerint az Ungaro új kollekciójára leginkább a divatjamúlt és ócska kifejezés a megfelelő. A negatív kritikák után Moufarrige azzal próbált védekezni, hogy Lohannek kevés ideje jutott a tervezésre, és valójában sokkal jobban is megcsinálhatták volna. A negatív hírverés ellenére – vagy éppen azért – meglepően nagy sikert aratott.

Ezek után már csak az a kérdés, hogy a színésznő vajon a kritikusoknak vagy a vásárlóknak akar majd megfelelni új kollekciójával, melyet várhatóan januárban mutatnak majd be. Lohannek szerencsére lesz ideje gyakorolnia, mivel az Ungaro mellett Pascal Mouawad ékszertervezővel is dolgozik egy kollekción.

Mustra