Polip a szoknyáján, csontváz markolássza a mellét

Mindig gondban vagyunk, amikor kevésbé ismert celebbel foglalkozunk, hiszen sokan Lady Gagára is még mindig azt kommentelik, hogy ezmegki, mások meg kikérik maguknak, hogy nem néztük ki belőlük, hogy ismerik mondjuk Jeremy Clarksont. Valószínű mindenesetre, hogy Kate Nash neve olvasóink zömének nem fog ismerősen csengeni, hiszen a brit énekesnőnek eddig mindössze egy dala aratott mérsékelt sikert Európában, és az is két évvel ezelőtt volt. A szám címe mindenesetre Foundations, a klipet lásd lejjebb.

Bár a hét elképesztően öltözködő celebje sorozatba minden apropó nélkül válogatom össze az különösen egyéni stílussal rendelkező hírességeket, Kate Nash esetében arra az ürügyre lehetne hivatkozni, hogy bejelentette, jövőre új albummal fog jelentkezni. De az igazság az, hogy akkor döntöttem el, hogy az énekesnő saját posztot érdemel, amikor megláttam ezt a tarkabarka hógolyó-kardigánt, amiben a hölgy nemrég egy filmpremieren megjelent. Egy biztos: ha ezt Björk látta, most sárgul az irigységtől.

Az izlandi énekesnőn kívül még egy személy jut az ember eszébe, ha Kate Nash stílusát mindenképpen hasonlítani szeretné valakihez. Ez a személy pedig Lily Allen, igaz, ő az utóbbi időben kicsit elegánsabb és kevésbé bolond szokott lenni. Kate Nash-nél viszont, a fent már említett Björkhöz hasonlóan, egyszerűen nincsenek szabályok.

A képre kattintva nyiló galériában ön is elcsodálkozhat azon, hogy Kate Nash hogyan keveri a kislányos stílust vicces horrorelemekkel. Egyszer jópofa polipos-tengeri csillagos szoknyában lép fel, máskor bénán satírozott, színes rombuszokban fényképezkedik, megint máskor pedig csontvázkezek markolásszák a pólóján a mellét. Őrület, de nincs benne rendszer. Ha a zenében is ennyire kiszámíthatatlan, de bájos és szimpatikus tud lenni, akkor valószínűleg következő albuma (is) hatalmas sikert arat majd.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek