Lindsay Lohan nem hagy fel a divattervezéssel

204133 007
Lindsay Lohan az Ungaro bemutatón

Bár a részben a színésznő nevével fémjelzett Ungaro-kollekció kész katasztrófa volt, mind a szakújságírók és más szakmabeliek, mind a laikusok szerint, a saját legginseket is piacra dobó celeb egyelőre nem kíván felhagyni a divattervezéssel.

Sőt!

Az Access Hollywood információi szerint Lohan most Pascal Mouawad ékszerésszel állt össze. „Pascal és én együtt dolgozunk. Az egyik barátom - aki a bebe tulajdonosa – szintén érintett az ügyben. Egy kollekciót tervezünk a cég számára, és emellett még más dolgokkal is foglalkozunk” – nyilatkozta Lohan az egyelőre kissé ködösnek tűnő tervekről.

Maradjon Lindsay Lohan a divatszakmában?

Lohan a csúnya bukás ellenére természetesen tovább dolgozik az új Ungaro kollekción, ami várhatóan januárban debütál majd. A színésznő állítása szerint ügyel arra, hogy addig is fejlessze tudását. Amire egyébként óriási szüksége lesz, ugyanis a divatházat alapító, ám azóta nyugdíjba vonult tervező sem illette őt túl kedves szavakkal. „Szörnyű volt ez az együttműködés. Dühös vagyok, de nincs mit tenni. Már semmi közöm nincs ehhez a divatházhoz” – nyilatkozta Emanuel Ungaro egy lisszaboni filmfesztiválon. Egy bennfentes információi szerint egyébként Lohan egy fillért sem kapott a kollekció megalkotásáért, csupán ingyen ruhákat kap. Állítólag még a Párizsba szóló repülőjegyét is saját zsebből fizette – írja a LimeLife.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek