Dobó Kata haja mostantól egyenes

A színésznővel nemrég a Fine Living Expo sajtótájékoztatóján beszélgettünk, és akkor még élénkvörös és hullámos frizurával mesélt arról, hogy egy Playboy fotózással elvesztené a hitelét. A Velvet szerkesztőségébe tegnap érkezett sajtóközleményben található képeken Dobó Kata azonban már új hajszínnel és vasalt hajjal mutatkozik.

dobo

A visszafogott frizurával Dobó kicsit emlékeztet minket Osvárt Andreára, ami mindenképpen jó, hiszen őt választották meg olvasóink a legszebb arcú magyar hírességnek. Azonban hiába a leegyszerűsített haj, ha ez az árnyalat kissé öregít a színésznőt.

Dobó Kata egyébként természetes hajjal, azaz hosszú, vörös, göndör fürtökkel robbant be a köztudatba, csakúgy mint néhány évvel korábban Nicole Kidman. Az ausztrál színésznő azóta rengeteg frizurát kipróbált, és ha nem is hozzá hasonló mértékben, de azért Dobó Katában is megvan a kísérletező-kedv, már ami a hajat illeti.

A rakoncátlan tincsek és a dívás elegancia nem igazán férnek össze, így Dobó Kata például az alábbi frizurával tett kísérletet frizurája megzabolázására.

A fent egyenes, alul viszont kifelé göndörödő bukósisak-frizura például egy professzionális megoldás, ha egy vad hajú csaj azt szeretné elérni, hogy kicsit komolyabban vegyék.

A bal oldali 2003-as fotón Dobó Kata és professzionális frizurája akkori élettársa, Andy Vajna oldalán látható.

A természetesen vörös és göndör hajú színésznők mellesleg azért fordulnak a hajfestéshez és a mindenkire rákényszerített vasalóhoz, mert egyébként alig kapnának munkát. "Nagyon szerettem a vöröset is, de eléggé korlátozta a szereplési lehetőségeimet" - nyilatkozta Dobó Kata 2007-ben a Hot magazinnak. "A barna hajszínt megkedveltem, és úgy gondolom, ezzel a külsővel színésznőként több lehetőségem lesz."

Melyik frizura áll jobban Dobó Katának?

A színésznőt a 2006-os Szabadság, szerelemben is sötét hajjal láthattuk, de Dobó Kata a sötétebb hajszín után aztán egy idő után végül mégis visszatért a vöröshöz.

Most azonban, hogy hajszínét újra közelítette ahhoz, amivel megismertük, a fazon terén újított egy nagyon. Most augusztusban szintén egy filmszerep kedvéért vágatott egy drasztikusat és ezt a rövid hajat próbálta ki a héten egyenesen is.

Önnek melyik stílus a kedvence?

Oszd meg másokkal is!
Mustra