Lindsay Lohan az Ungaro új vezető tervezőjének ad stílustanácsokat

Az inkább a botrányairól, és nem a filmes munkásságáról ismert színésznő és Estrella Archs lett az Ungaro divatház új tervezőpárosa. Míg Estrella Archs a vezető tervező posztját kapta meg, addig Lindsay Lohan pedig művészeti tanácsadó lesz, ami persze némi modellkedést is magában foglal, írja a Telegraph. Lindsay Lohan és Estrella Archs október negyedikén mutatja majd be első közös kollekcióját, és várhatóan mindketten végigvonulnak majd a kifutón. Az óriási hírt az 1964-ben alapított francia divatház jelenlegi vezérigazgatója, Mounir Moufarrige jelentette be a Women's Wear Daily-nek adott interjújában. Hozzátette, szerinte Lindsay Lohannek köszönhetően biztos nagy lesz majd a felhajtás.

Lohannek természetesen nagy tervei vannak a céggel, és szeretné, ha az Ungaro a vásárlóközönség fiatalabb tagjait is megcélozná, és kicsit merészebb ruhákat dobna piacra. ,„Ha van egy feladatom, akkor mindent beleadok. Amikor arról van szó, hogy milyen ruhát vagy jelmezt kell viselnem, mindig részt veszek a döntési folyamatban. Az öltözék egy nagyon fontos kifejezőeszköz” – nyilatkozta a színésznő, aki úgy gondolja, hogy ez a munka nem hasonlítható össze azzal, mint amikor egy híresség egy saját ruhamárkával vagy kollekcióval rukkol elő, hiszen jelen esetben mégiscsak egy komoly divatházról van szó. Hozzátette, hogy az Ungaro a provokáció nagy híve, ami ugye hozzá is nagyon közel áll. Egyúttal azt is elárulta, hogy első szőrmekabátja egy leopárdmintás Ungaro-felöltő volt, amit közel tíz évvel ezelőtt vásárolt meg. Ami a saját feladatkörét illeti, szerinte annyit kell tennie, felügyeli Archs munkáját. „A különböző generációknak más-más elképzeléseik vannak” – nyilatkozta. A tervezőnő hasonlóan gondolkodik a témáról, szerinte ugyanis két nő ritkán ért egyet egymással, ha a divatról van szó.

Az Ungaro júliusban jelentette be, hogy megválnak a kolumbiai születésű Esteban Cortazartól, akinek három kollekciója nem bizonyult elég sikeresnek. Őt Peter Dundas, Vincent Darré és Giambattista Valli előzte meg a sorban. Az aktuális tervezőcsapat másik tagja, a 35 éves Estrella Archs korábban olyan tervezőkkel és cégekkel dolgozott együtt, mint például Hussein Chalayan, a Cacharel és a Prada, valamint Emilio Pucci és Nina Ricci által alapított cégek. Saját stílusát pedig a következő szavakkal jellemezte: letisztult, könnyed és szexi.

Oszd meg másokkal is!
Mustra