Hogyan viseljük a széles övet?

A széles, szegecselt öv a Szex és New York, kiválóan stylingolt sorozat Carrie Bradshaw karakteréről lehet ismerős. A műsor stylistja, Patricia Field ész nélkül aggatta ezt a darabot a szereplőre, akár alkalmi ruhákhoz is, új trendet indítva.

ov 002

A sorozatot lehet gyűlölni, de a cuccok zseniálisak voltak (a filmet sajnos még így sem tudtam végignézni...), több trendteremtő ötlettel, azok közül is ez az öv a legkiemelkedőbb darab.Itt megvásárolható.

Nekem sokkal jobb van, szélesebb és jobb a mintája is. Sportmax, a Diffusione Tessilében vettem 3000-ért, a cipésszel állíttattam be pontosan a méretét, 400 Forintért. Piszkosul jól kihasználható darab, nem öv, inkább ékszer.

ov 001

A három szemét, de fontos alapszabály:

-Ne vegyen fel más kiegészítőt. A giccsmetál nem menő

-70 centiméteres derékbőség felett ne hordjon ilyen övet, előnytelenül vastagítani fogja. Persze ha ez a cél, hajrá!

-ha nőiesen akar divatozni, csak a derekán viselje. csípőn metálos, esetleg punk, amivel semmi baj, de jobb ha tudja

Legalapvetőbb választás ruhához. Akár alkalmihoz is, de teljesen egyszerű kis feketéhez, szafari stílusban, vagy akár bohókásan is rendben van, sőt meg lehet találni a romantikus párját is.

Csakis magasderekú szoknyához való, de a legszigorúbb irodai szürkét is fel lehet ütni vele.

Ingre, kabátra, blúzra, akár pólóval egyetlen feltétellel: Alul bőven lógjon ki alóla a felső, úgy lesznek jók az arányok.

A cipő sokféle lehet, de a bakancs és a sportos kizárt. Válasszon hozzá tüntetően nőieset, legfeljebb valami vagány darabot.

Hölgyeim, vegyenek bátran egy ilyen övet, jobb befektetés, mint egy pár fülbevaló, a szerepe ugyanaz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra