Kismama-flashmobot szerveznek a Wampon

Aki terhes, öltözzön lilába és vegyüljön az Erzsébet téren, mert a gömb a legszebb forma - hirdetik a Wamp szervezői.

A június 7-én megrendezendő WAMP szervezői sajátos flashmobra hívják a dizájn vásár várandós rajongóit. „A hozzánk hasonlóan gömbölyödő hassal közlekedőket arra bíztatjuk, öltözzenek lilába, és délután négykor jöjjenek el az Erzsébet térre, ahol találkozunk egy közös fotó erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó készül - a gömb a legszebb forma mottó alapján."

fléashmob

A flashmob ötletén nem sokat gondolkodott a vásár csapata, most épp hárman is gyereket várnak közülük, így hamar megegyeztek a programban, majd a látványos akciót definiálták. „A flashmob emberek előre szervezett csoportosulását jelenti; hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik"- közölték, és hogy miért is elsősorban a várandós nőkre gondoltak, így indokolták: „abból kiindulva, hogy ez a pompás állapot nem csupán minket érint - úgy döntöttünk, legyen a nyár első dizájn piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívunk mindenkit, gömbölyödjön a hasa, vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé"- fogalmazták a sajtóközleményben.

A terhesség tematikájához kapcsolódó vásáron most vasárnap kiemelt szerepet kapnak a kismamaruhák, az egyedi gyerekbútorok és kiegészítők és játékok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra