A félhold alakú manikűr a divat

korom

Az 1920-as évek divatját idézi, talán nem véletlen, hogy Dita von Teese terjesztette el. A festés fordított francia manikűrt jelent, lényege, hogy a körömágyi rész natúr marad, esetleg a körömvégi részhez képest eltérő színt kap. A felső, színesebb réteg félholdat mintáz, a szépészeti módszer innen kapta a nevét.

A legnagyobb divatházak 2009-es divatbemutatóin is találkozhatunk vele, elkészítése viszonylag egyszerű. Kell hozzá tíz darab, kör alakú, ragadós papírsablon. Ügyesebbeknek akár a post-it is megteszi. A körömre felvitt alapozó réteg száradása után kell felragasztani a sablonokat úgy, hogy kitakarja a körömágyi részt, majd felvinni a harsányabb fedőlakkot.

Mi kikészülünk ettől a manikűrtől, mert összenyomja a körmöt, és művi hatást eredményez. Önnek hogy tetszik? Ki fogja próbálni?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.