Mozgássérült manökenek a budapesti kifutón

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) május 16-án rendezi meg az Esélyegyenlőség Napját a Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A kulturális műsor keretében mozgássérült hölgyek mutatják be népszerű divatmárkák fürdőruháit, pizsamáit és elegáns, nyári öltözékeit.

A MEOSZ tizenkettedik alkalommal rendezett találkozójának, amelyet Hegedüs Lajos elnök nyit meg, az a célja, hogy csökkentse a sérült emberek iránti előítéleteket és a hátrányos megkülönböztetést. Ezt szolgálja az egész napos kulturális műsor is - tájékoztatta az MTI-t a MEOSZ lapjának főszerkesztője, Ignácz Bea.

Az ország valamennyi régiójából, valamint Ukrajnából érkeznek fogyatékos énekesek, táncosok és zenészek, hogy megmutassák tehetségüket a társadalom tagjainak. Az Esélyegyenlőségi Nap rendezvényének különlegessége a divat-show lesz.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.