Pöttyösben gyászol Demi Moore és Katie Holmes is

Kaotikusan pöttyös ruhában jelent meg Brózik Klára a Story Gálán, és tessék, pár nappal később Demi Moore szintén hasonló mintát öltött magára a Berlini Filmfesztiválon. Ő azonban, amint az a fenti képen is láható, a gyászos feketét keverte a még sorba állítva is bolondosnak ható fehér pöttyökkel. Ennek a fele se tréfa, csak nem fognak elborítani minket a pöttyök, mint azt a lányt a Mmm Mmm Mmm Mmm című videoklipben? (Mellesleg nyilvánvalóan részben az ilyen videoklipek - és természetesen a Túró Rudi - miatt van, hogy mindent, ami pöttyös, számomra legalábbis a retardáltság kedvesen enyhe aurája leng körül.)

De bizony, a most véget érő szezonra többek között a Comme des Garcons is telepöttyözte a H&M-nek készített kollekcióját (amint azt meg is írtuk), és az ekként előirányzott trend nemcsak Demi Moore-nak jött be, hanem pl. Nicky Hiltonnak és Katie Holmesnak is. Amint az az alábbi képekről kiderül, valamiért ők is szigorúan a fekete alapon fehér korongokat preferálják. Ha engem kérdeznek: minél kevesebb a pötty, annál jobb. De természetesen nem engem kérdeznek, hanem én kérdezem önöket. Tetszik önöknek ez a minta?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.