Aranygombos farmernadrággal küzd a Levi’s az AIDS ellen

Október 30-án 18 órakor a Levi’s Andrássy út 13. alatt található üzletében árverésre bocsát egy 501-es Gold Edition farmert. A limitált példányszámban gyártott, 24 karátos aranyból készült gombokkal felszerelt nadrág kikiáltási ára 501 euró, és az aukcióból befolyt összeg az AIDS Segély Alapítványt illeti.

Magyarországra egyébként összesen két darab került a különleges farmerből, ebből az egyik a jótékony célú árverés során találja meg gazdáját, míg a másik megvásárolható az üzletben. A korábbi évekhez hasonlóan a Levi’s idén külön kampánnyal készül az AIDS-világnapra. A december elseje előtti hetekben a cég európai üzleteiben és webáruházaiban ingyen Durex óvszereket és piros szalagot – a HIV-pozitív és az AIDS-cel élő emberekkel való szolidaritás szimbólumát – osztogatnak majd.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.