Katie Holmes maga tervezte a koktélruháját

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy Katie Holmes nem olvasta azt a márciusi posztunkat, amelyikben a divat iránti érzékét elemeztük, de olvasóinkat nem sikerült meggyőznünk arról, hogy a szinésznő ért a divathoz valamelyest. Tom Cruisnéra nem hatottak a kritikus hangvételű kommentek, és tovább vitte elképzeléseit, amelyek szerint a divatiparban neki is megvan a helye. Nagyjából sejtjük, mit is jelent a valóságban, ha egy celeb ruhát tervez, most is van egy sejtésünk, hogy Katie Holmes nem sokat bajlódott a kihajtható szabásmintával, amikor "megtervezte" kis fekete ruháhát (továbbra is KFR) Ben Stiller Tropic Thunder (Trópusi vihar) cimű filmjének premierjére. A ruhájáról irt cikkek szerint a szinésznő az ázsiai származású Los Angeles-i stylist, Jeanne Yang segitségét kérte a bőrszerelés elkészitésében, egyúttal azt is elmondta, hogy szivesen kiadná a saját márkáját, mert mindig is érdekelte a ruhatervezés kemény és sokoldalú feladata. Felszinesen már megismerhette a szinésznő a divatházak működését, amikor Giorgio Armani kérte fel egy kis fúzióra, Katie Holmes saját bevallása szerint sokat tanult a Katie Holmes for Armani kollekció megtervezésekor a divatiparról.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.