Még több majom Budapesten

A budapesti Paul Frank kinőtte magát és beköltözött Westendbe, a Paulay Ede utcában pedig outletként működik majd tovább a majmosbiznisz. Gyors tesztünk alapján, a második emeleten lévő Westendes boltban már nem csak egy-két majmos cucc van mutatóban, hanem rengeteg - ráadásul valóban megtalálhatóak a legújabb kollekció darabjai, tehát nem a tavalyi, tavaly előtti árukészletet hozzák (csak) be, mint az náluk jó néhány márka esetében lenni szokott.


Nagyot lépni azonban most sem mertek. A majom cuki, mindenki imádja, maradjunk a majomnál - gondolhatták, pedig a Paul Frank ruháknak csak egy részét teszik ki a majmok, a legtöbb férfi pólón például még mutatóban sincs. Az itthoni boltban egyelőre csak majmokat láttam, de abból jó sokat, meg halálfejes majmokat, amik egy kicsit már unalmasak. A pólók ára 7000 és 10000 között van, ami jó sok, összehasonlítva a New York-i 10-20 dolláros árral. De van, amit nem áraztak túl, a makis flip-flop például csak 2200, ezért érthetetlen, hogy akkor például egy alsónadrág mért több, miért 7000? Gyerekeseknek jó hír, hogy van Small Paul is, persze baromi drágán, de hát minden babának kell egy majmos póló, nem?

Én konkrétan napszemüveget kerestem, a Paul Frank napszüvegek ugyanis régi kedvenceim. Nos, szemüveg egyelőre nincs, de állítólag bármikor megérkezhet, csakúgy, ahogy az órák is.
Oszd meg másokkal is!
Mustra