Színésznő akar lenni a világ hatodik topmodellje

„A legjobban színészkedni szeretek, nagy vágyam, hogy híres színésznő legyek”- mondta magáról már több interjújában, és a Myspace-en található adatlapján is Karolina Kurkova. A 24 éves, helyi szavalóversenyeken edzett cseh lány egy a világ topmodelljeinek legfrissebb listája szerint a világ hatodik legfoglalkoztatottabb modellje, aki tavaly 5 millió dollárt keresett.

Heidi Klummal és melltartóval
A vágyaiban nem sok újdonságot fedezhetünk fel, a modellek nagy része szeretne idővel színésznő lenni, de ez egyelőre csak leginkább Monica Beluccinak sikerült. Karolina Kurkovát is hajlamosak a riporterek arról a közhelyről kérdezni, mit tesz majd, ha az idő múlásával kevesebb megbízást kap majd. A modell ilyenkor mosolyog. Tizenévei végén az első keresetéből házat vett a Csehországban rendőr-kosárlabdázó édesapjának és bankár édesanyjának, majd vett egyet magának is. A modell már tizenhat éves korára ismert volt New York-ban, a Prada ugyanis őt választotta a márka arcává. Később a Chanel, a Gucci és az YSL világkampányában is részt vett. Három évvel ezelőtt a Vanity Fair kelet-európai szupermodellekről írt összeállításában őt választották a térség emblematikus modelljévé, és tették a magazin címlapjára.

 
Mint arról már Adriana Lima, a világ negyedik szupermodellje is beszámolt, a széles körű ismertséget a Victoria’s Secret fehérneműmárka tudja meghozni a modelleknek, aki a cég éves divatbemutatóján szerepel, azt a világon mindenhol megismerik. Karolina Kurkova szintén a fehérneműmárka modellje, aki időnként az interjúiban hangosan arról gondolkozik, honnan indult, és hova érkezett meg. Kamaszkorában a barátja készített róla fürdőruhás fotókat, és küldte el egy prágai modellügynökséghez abban a reményben, hogy egyszer divatfotós lesz belőle. A wannabe divatfotós fiúban az ügynökség kevesebb fantáziát látott, annál többet a modelljében, akit azonnal a nemzetközi színtérre irányítottak.
Oszd meg másokkal is!
Mustra