Öltözzön Csipkerózsikának az esküvőjén!

Első látásra a most divatos, letisztult fazonú esküvői ruhák és a Disney-hősnők stílusában megalkotott menyasszonyi ruhák közt nincs nagy különbség, és igazság szerint második látásra sincs. A Los Angeles-i Kristie Kelly esküvői ruhái inkább azért lehetnek különlegesek, mert házasulandó lányokban azt az emléket idézik fel, amikor nyolc évesen a Kis Hableány utolsó kockáit látva zokogva fogadták meg, hogy majd ők is szép és önfeláldozó asszonyok lesznek.

Nézegessen Disney-menyasszonyokat!

A tervezőnő egykor valószínűleg rotációban nézte a Disney-rajzfilmeket, láthatóan kiismeri magát az egymásra nagyon is hasonlító hősnők közt. Az őszi kollekciójában Hamupipőkét jóval egyszerűbb menyasszonyi ruhában látná szívesen, mint ahogyan egykor a báljelenetben szerepelt. Az Aladdinból ismert Jázmin ruháit azonban hűen az eredetihez úgy alkotta meg, hogy azok a hozzá hasonló sötétebb bőrű nőknek álljanak jól. Kellynek a koszorúslányok ruhájára is vannak tervei, amelyeket nem a mostoha álruhái ihlettek. Az esküvői kiegészítők közt találunk ékszereket, fátylakat és diadémeket is, egyedül üvegcipőket nem.

Az amerikai Kristie Kelly több mint egy évtizede ismert alkalmi és esküvői ruhatervező. A gyerekkora egy részét Európában töltötte, és tanulóévei alatt is rengeteget utazott. Több nagyobb divatháznál dolgozott, ezért alkalma volt megismerni az európai és az ázsiai divatvilágot, mielőtt 1998-ban létrehozta volna saját márkáját. A tervezőnő többek közt New Yorkban dolgozott az utóbbi években, négy évvel ezelőtt úgy döntött, visszaköltözik Los Angelesbe, és Hollywood közelében nyitja meg showroomját.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.