Kate Bosworth leggingset vett a habos szoknyához

A műlovarnőből lett színésznő, Kate Bosworth, úgy tűnik, hogy túl sok időt tölt a mindig harisnyás Lindsay Lohan társaságában. Ezt a feltételezést megerősíteni látszik Bosworth legutóbbi viselete a Late Show With David Letterman felvételén, ahol legújabb filmjét reklámozta. A színésznő a tüllel kombinált, szaggatott aljú Chloé-sifonruhája alá egy bokáig érő leggingset vett fel magassarkú cipővel, fölé pedig fekete blézert. A New York-i forgatás után a Superman visszatér hősnője ugyanebben a ruhában sétálgatott a városban, talán azért, hogy a televíziót nem néző célközönséget is sikerüljön elérnie.

Nem csupán Kate Bosworth fejében fordult meg, hogy a leggings-divatból kivehetné a részét. Korábban Lindsay Lohan döntött úgy, hogy harisnyákat és leggingset tervez majd, és amióta ezt az ötletét a sajtó nyilvánosságra hozta, a színésznő szívesen mutatkozik úgy, mintha statisztált volna a Flashdance-ben.
(Kép: PR Photos)
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.