Az Armani tréfás és Katie Holmes-zal terveztet

Katie Holmes ugyan nem tudta bebizonyítani olvasóinknak, hogy remek érzéke van a divathoz, ennek ellenére Giorgio Armani bízik a sztárfeleség nevében. Tom Cruise neje ugyanis a legújabb hírek szerint az Armaninak készül saját kollekciót tervezni. Hiszi a piszi.

Bár tény, hogy Holmes jó ideje minőségi és divatos ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt, olvasóink arra jutottak a legutóbbi bejegyzés megvitatásakor, hogy a színésznőnek nem a stílusa jó, hanem a sytlistja ügyes. Kaite Holmes neve viszont kétségtelen húzóerővel bír, máskülönben nem vállalta volna be az Armani cég azt a kezdeményezést, hogy Tom Cruise feleségének márkanevével adjon el egy új kollekciót. A People magazin szerint a Katie Holmes for Armani-kollekció árban hasonló lesz a divatház ready-to-wear sorozatához, tehát középkategóriás luxustermékeket terveznek, és olyan boltokban árulják majd őket, mint a Saks Fifth Avenue, a Barneys New York és a Neiman Marcus. A kérdés viszont az, hogy mennyire lehet hiteles egy olyan kollekció, amely nyilvánvalóan a celebbiznisz habos-illatosra felfújt produktuma.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.