Parfüm ihlette a Samsung új mobiltelefonját

Forrás: Trendhunter


Itt egy jó hír azok számára, akik a tökéletes harmóniára törekednek és képesek a legapróbb részletek miatt extra beruházásokba belemenni. Most már parfümünkhöz illő mobiltelefont is választhatunk, már amennyiben az illatszeres polcon ott sorakozik egy Lolita Lempicka parfüm. Ugyanis a különböző hirdetésekből ismerős lila és aranyszínű üvegcse alapján a francia cég alapítója és főtervezője kicsit átdolgozta a Samsung U600-as mobiltelefont.

A Lolita Lempicka céget egyébként Josaine Pividal alapította férjével, Joseph-el 1983-ban – olvasható a fashionmission.nl oldalon. A vállalat nevét Vlagyimir Nabokov regénye és Tamara de Lempicka festőnő ihlette. Mivel a legtöbb divatház a tulajdonos nevét viseli, a pár idővel úgy döntött, hogy ezentúl Lolita és Joseph-Marie Lempickaként képviseltetik magukat a divatiparban. Parfümjeikkel egyébként több díjat is nyertek, többek közt a legjobb női illatnak járó díjat 1998-ban a FiFi díjkiosztó gálán.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.