Érzéki cipőfotók virágokkal: Flora Amore

Klikk a Flore Amore-fotókért!

Vegyünk néhány gyönyörűszép nőt és férfit, egy remek fotóst, vigyük el őket olyan érzéki és egzotikus tájakra, mint Marokkó, Thaiföld, Zanzibár, Mexikó, Chile vagy Peru, vagy szemeljük ki számukra az ukrán botanikuskert egyik eldugott, sötét és érintetlen zugát. Az már szinte mellékes, hogy milyen cipőket adunk rájuk, de ha merész és ötletes a kampányunk kreatívja, izgalmas reklámfotóink születhetnek. A Luciano Carvari tavasz/nyári kollekciója fantáziadúsat és vadítót mutat fel, döntse el ön, hogy szereti-e.
 

A Luciano Carvari egy ukrán brand: lábbeliket és kiegészítőket forgalmaznak franchise rendszerben ezen a néven. Az új, tavasz/nyári kollekciójuk neve Flora Amore, amelyhez a fent említett helyeken készítették a kampányfotókat. Honlapjukon azt írják, hogy a Carvari "minden egyes kollekcióját saját energiával tölti fel", és ez a szokatlan, de iróniával teli képeken elég áthatóan meg is jelenik. Első ránézésre vadak és sztereotipikusak a képek (mint például amelyen a fekete férfi egy elesett, fehér nőt kötöz ki egy fához), de el kell ismerni, hogy megmozgatják az ember fantáziáját: láthatunk egy vadmacskának öltözött nőt faágon, lesben várva; locsolócső által meglepett, enyhe terpeszben elkapott, hagymaruhás lányt; vagy a szó szerint a föld által átölelt, meztelen szépséget. A cég állítása szerint a kampány lényege az volt, hogy közel hozza az élő növényvilágot a cipőkhöz. Sikerült, vagy ezek a fotók egyszerűen hatásvadászok?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.