Lollipop - most nyalunk egyet!

Zanza!

Azoknak, akik szerint "reklám", ha beszámolunk arról, hogy fiatal tervezőkkel beszélgettünk első és egyben csudálatos boltjuk megnyitója alkalmából, és lelkesen bíztatjuk olvasóinkat, hogy ők is keressék fel a szóban forgó üzletet, nekik ezennel felmentést adunk ezen poszt elolvasása alól. Csakis azok nézzenek a hajtás mögé, akik szeretnének még látni szemkápráztató fotókat az első Lollipop-boltról, akik szeretnének hallani egy szimpatikus sikersztorit, és akik meg szeretnék tudni, hol lehet Budapesten elérhető áron valóban egyedi és exkluzív ruhákat vásárolni. A többieknek tilos ide kattintani!

Ma már messzeringó gyerekkorom világának tűnik, amikor először voltam Lollipop-partin, tehát a kezdet kezdetét inkább ne firtassuk. A buliszervezésben jeles páros, Klári és Albert felfogásában ezek a partik legalább ugyanannyira szóltak az öltözködésről is, mint a zenéről, és ennek megfelelően saját maguk által gyártott szerkókban jártak bulizni. (Ugyanígy tett/tesz a közönség jelentős hányada is mellesleg.) Aztán a divattervezősdi egyszer csak komolyra fordult: "Négy éve volt, hogy az első darabok elkészültek és bekerültek a Retrockba. Rögtön aznap már hármat elvittek" - meséli Klári.

A Lollipop-kollekció mára odaáig bővült, hogy végre kiérdemelte saját üzletét is. Március elsején nyitott a bolt a Váci utca 45. alatt, azaz nem a turistákkal zsúfolt, hanem a menő felében az utcának. A nu rave valamennyi káprázatos színében pompázó üzlet nyalókákkal, robotokkal és még annyi mindennel van kidekorálva, hogy az ember először önkéntelenül is megkapaszkodik, majd megállapítja, hogy legszívesebben a berendezést is hazavinné. Aki valami igazán sajátot akar, az itt vásároljon - Lollipopék nem gondolkodnak ugyanis tömeggyártásban, hanem kizárólag erősen limitált szériákat készítenek csak. Sőt: "A ruháknak kb. 30%-a egydarabos" - mondják. - "Azokból még méret sincs."

A potenciális vásárlóknak ráadásul inkább a merész színeket és a szokatlan formákat lesz majd nehéz bevállalni, amihez képest az árak valószínűleg kisebb sokkot fognak okozni. Megbeszéltük, mennyibe kerül a legdrágább Lollipop-termék: "Az biztos, hogy 20 ezer forint felett nem lehet ruhát kapni nálunk. De most éppen 13 ezer a legdrágább. Igyekszünk mindent olyan áron adni, hogy elérhető legyen." Pécsen egyébként a Csemege nevű üzlet is kínál Lollipop-ruhákat, ráadásul van nyalókamókás myspace-oldaluk is. Ez volt a "reklám". Rossz volt?

Blogmustra