L'oreal Derma Genesis: kidobott pénz


Penélope Cruz amúgy is kezd egy kicsit hiteltelen reklámarc lenni, mert a hajfestéktől kezdve a saját tervezésű ruhakollekción át már szinte mindent reklámoz. A L’oreal Derma Genesis arckrémét magam is megvettem, úgy is krém kellett, és hallottam jókat róla.
Hát kár volt a pénzért, én úgy vélem, túl vagyok a három hetes próbaidőn de bőröm se feszesebb, se fiatalabb, se ragyogóbb nem lett. És ezt most nem úgy kell érteni, hogy mért nem nézek ki úgy, mint a Penélope a reklámban, de ez a krém egyszerűen nem hozza, amit egy nappali krémtől elvárok, nem kellemes az állaga, nehéz felvinni a bőrre és utána még sokáig tapad tőle az arcom. Én a lágyabb, könnyebben beszívódó krémeket szeretem, ez a krém nem érzem, hogy hidratálna, a szaga sem kellemes, halvány rágógumi illat, műanyag szag, állag és kinézet és a fény felé tartva a krémet rózsaszín csillámok tűnnek fel benne. És még valami, nagyon zavar a csomagolása, zavar, hogy nem látok bele az amúgy sem túl vonzó műanyag tégelybe. Nem ér meg 4500 forintot.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.