Hopp: a süvegcukor még él!

Megdöbbentő leletre találtunk egy németországi Plus élelmiszerboltban: egy 250 grammos süvegcukorra (szimpatikus harmincvalahány centért). Az 1900-as évek első felében népszerű csemegét ma már leginkább csak bólék készítésére használják (aki tudja, pontosan hogyan, kommentelje be, legyen olyan kedves), ami kész szerencse, mert így legalább nem tűnt el örökre. Nekem egyébként az sem teljesen világos, hogy tudja megőrizni formáját ilyen ügyesen bevásárlótáskából ki-be pakolgatás után is, de megőrzi.

Ismernek még süvegcukor gyártókat? Ki vele!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.