Szavazzon! Milyen gyakran vált parfümöt?

Nemrégiben rádöbbentem, hogy nem emlékszem, mióta használom azt a parfümöt, amit használok. Egyszer rátaláltam egy bizonyos Joop! illatra, ami annyira megtetszett, hogy azóta is azt használom. Mikor lehetett ez? 2002-ben? '03-ban? Később? Nem emlékszem. Hány üveggel pazarolhattam magamra belőle az évek során? Nem tudnám már megmondani.

Én kifejezetten szeretem, ha egy személyhez hozzátartozik egy illat is, és azt mindig érzem, amikor találkozom az illetővel. Ehhez képest azt olvassa az ember, hogy érdemes minden szezonban új parfümöt venni. Van ebben ráció vagy csak az élelmes parfümgyártók szeretnének rábírni bennünket, hogy többet vásároljunk tőlük?

Tudni szeretnénk, hogy ki milyen időközönként újít be ezen a téren, és miért? Ráun a régire? Bizonyos évszakhoz bizonyos illatot tart csak megfelelőnek? Talál egy jobbat? Vagy, nem nagyon cserélgeti, mert Ön is hűséges típus? Ha Ön is kíváncsi, szavazzon, szóljon hozzá!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.