Ki gondolta volna, hogy egyszer divatba jön a fából faragott (anti-)humorista ruházkodási stílusa? Pedig úgy néz ki, ez most a helyzet. A képet elnézve az ember hirtelen nem is tudja eldönteni, hogy ez most Galla Miklós-e, amint viccmesélő humoristának van öltözve, vagy éppen Galla Miklós, amint tudálékos Lektornak van öltözve.

Persze igazából egyik se a helyzet, mert a kép Viktor & Rolf "Monsieur" férfikollekciójából származik, amit a két renitens amszterdami tervező 2008. tavasz-nyárra szán.

Az itt felvonultatott együtteseket elnézve mindenesetre az alábbiakat állapítottuk meg biztosra a következő szezon férfijara nézve:

1.  Nem csak a hagyományos nyakkendő tért vissza mint menő kiegészítő, hanem a csokornyakkendő is.

2. Divatban marad a bajusz.

3. Divatban marad a fekete erőskeretes szemüveg is.

Plusz élünk a gyanúperrel, hogy a bemutatóhoz a fodrászra szánt költséget Viktor & Rolf valami egyébre költötte, de hogy mire, azzal kapcsolatban inkább nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni. (Meghagyjuk a lehetőséget a kedves olvasóknak.)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.