Imádja a majmokat? Vásároljon Paul Franket!

Csintalan maki virít a polón vagy a bugyin, avagy a táskán. Ez volt a Paul Frank márka logója, amíg el nem hagyta. A vidáman vagány cuccok megérkeztek Budapestre is, igaz, egy csöppnyi boltba és más márkákkal együtt kihelyezve, ráadásul elég drágán. A Menza étterem mögött, a Paulay Ede utca 62-ben található a Rockers bolt, ahol kézre húzható majomfejű pulóverujjakat, kitűzőket és pólókat lehet venni, de a latinos rosszfiústílus kedvelői a De Puta Madre cuccokat is megtalálják itt. Ez utóbbi egyébként felemás érzelmeket ébreszt bennem a történetéről szóló legendával.

Nézzen sok makit a boltban!

A kollekció első darabjai állítólag egy spanyol börtönben születtek egy kolumbiai drog- és fegyverkereskedő, Ilan Fernandez önkifejezéseként. A férfi a négy fal között elkezdett rajzolgatni, és a mintákat a barátai kicsempészték a börtönből, majd beindították a boltot. A márka neve a honlapjuk tanúsága szerint nem azt jelenti, hogy „kurva anyád”, hanem azt, hogy „jaj de jól érzem magam”. Ki szavaz inkább a kétértelműségre?

Az új boltban az árak egyáltalán nem alacsonyak, egy Rock adio póló 17.300 Ft, egy Atticus 10.00, egy De Puta Madre hosszúujjó póló 13.900, és amin igazán meglepődtem: egy sima szürke, meglehetősen vékony, háromnegyedes Paul Frank szövetkabát 75.700 Ft. Emellett az azonos márkájú bugyi ára eltörpül: 7.600, a kapucnis pulcsi meg akár elfogadható is: 20.900 Ft.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.