Suttyomban kinyitott a Vörösmarty üzletház


Annyira el voltunk foglalva az Arena Plaza didergős és sittes megnyitójával, hogy csaknem elkerülte a figyelmünket, hogy suttyomban megnyitottak a boltok a Vörösmarty téri új irodaházban. Anélkül, hogy túlságosan belebocsátkoznánk a környezetéből rideg és lelketlen krőzusként kirívó épület elemzésébe, jelentjük, hogy itt is van H&M, Peek&Cloppenburg, Pull&Bear és New Yorker is. Hivatalosan csak néhány hét múlva nyitják meg az épületet, ezért is furcsa, hogy a boltok időközben csöndben kitárták kapuikat. Csupán arra tudunk gondolni, hogy nem akartak akár csak egy napot is elveszíteni az értékes karácsonyi szezonból. Ha ön már bejárta az üvegtornyot, mesélje el, hogy milyen!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.