Szavazzon! Lehet szexi egy férfi rövidnadrágban?

A képen látható fiatalember a remek, de ismeretlen, mindazonáltal 100%-ig magyar The Kolin együttes frontembere. Erről az ifjú titánról ehelyütt még annyit tennénk közzé, hogy a keresztneve Márk, és ha jól látjuk, egyben Mr. Petting néven is megmutatja magát a myspace-en. De most a fenti képen látható szereléséről legyen szó, amit egyik koncertjén öltött magára. A The Kolin koncertjei szexuális töltéstől nem mentesek (kezdjük pl. ott, hogy az egyik számuk címe Fuck Me), és meglepődve kellett megállapítanunk, hogy ott, úgy és akkor ez a könnyeztetően igénytelen rövidgatya milyen szexi külsőt kölcsönzött Márknak. A shortok ugyanis, eddigi tapasztalataink szerint az esetek túlnyomó többségében éppen ellenkező hatást váltanak ki.

Most, hogy a rövid száraknak úgysincs szezonja, itt a remek alkalom arra, hogy olvasóink hideg fejjel, megfoltoltan, elfogulatlanul hozzanak döntést. Tessék szavazni... 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.