Fülbevaló férfiaknak. Honnan és minek?

Annyira sok a fülbevalós férfi a világon. Hirtelen ötlettől vezérelve ezért döntöttünk úgy, meglessük, honnan veszik ők a cimpáratűzendőket.

Mivel a pici karikafülbevaló már régóta kiment a férfidivatból (tegyük hozzá: hál' Istennek), és jelenleg a foglalatba szorított gyémánt-drágakő-kristály dívik (tegyük hozzá: hátttööö), először is Swarovskiékhoz fordultunk, mert azt hittük, ők már rég bemozdultak erre a piaci szegmensre. De nem, a hivatalos oldalon egyetlen olyan fülbevalót találhatunk, amely illeszkedik az aktuális férfitrendbe, de ezt sem kifejezetten a hímeknek ajánlják.

Bánatunkban és csalódottságunkban ekkor elkezdtük feltúrni a webet egy kifejezetten férfiakra koncentráló fülbevalós site után, és csak nagyon nehezen sikerült kibányászni egy oldalt, aminek van ilyen részlege is. Mi tagadás, megkérik az árát, 70 angol font körüli összegtől egészen 1500-ig találhatunk fülbevalókat, és persze csakis a fent leírt, fixen álló fajtából. Hölgyek, mit tanácsolnának a férfiaknak, melyiket válasszák és honnan?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.