Öltözzön sok pénzből habcsóknak!

Tudjuk, hogy Sarah Jessica Parker standfotói kakukktojások sorozatunkban, mivel a színésznő nem önszántából néz ki úgy, ahogy. Mégis képtelenek vagyunk szemet hunyni a képek fölött, melyek heti rendszerességgel érkeznek egyenesen a forgatásról szerkesztőségünkbe.

 

Pár olvasónknak már egész biztosan pontos információ vannak az ábrázolt ruha funkcióját, viselésének idejét és a filmbeli jelenet forgatókönyvét illetően (ossza is meg a nyilvánossággal bátran, vagy hallgassa el örökre). Mi nem hittük, hogy fokozható, de Carrie Bradshaw mindig pont eggyel néz ki brutálisabban az előzőhöz képest. Aktuális outfitje kapcsán nem tudtuk például eldönteni, hogy inkább hagymácskára vagy habcsókra emlékeztet (ezért a döntést Önökre bízzuk).

Egyre inkább gyanakszunk egyébként, hogy voltaképp nem is a Szex és New York filmváltozatát készítik, hanem egy játékfilmet a Christopher Street Day alapján. Izgatottan várjuk, mi lesz a következő.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.