Megmondja a program, melyik inghez milyen nyakkendő illik


Ahogy azt korábban már megírtuk, eladási statisztikák is bizonyítják, úgyhogy most már hivatalosan újra divat a nyakkendő. Egy ideig nélkülözte a top divattrend, de ma a huszas-harmincas éveiket taposó férfiak ruhatárából nélkülözhetetlen darab a nyakkendő, írta a New York Times. Az indie divat szerelmeseinek elengedhetetlen kiegészítője, sőt, az őszi női trendbe is befészkelte magát. A kilencevenes évek rajzfilmfigurákkal, vigyorgó hímivarsejtekkel és sörreklámokkal felszerelt nyakkendői után ma szofisztikáltabb változatok vezetik a trendet: kasmír és gyapjúalapú nyakkendők, az egyszínűek mellett sűrű kockás, tág csíkos mintával.

A 18 és 34 év közötti férfiak 2006 márciusa és 2007 márciusa között 13 százalékkal több nyakkendőt vettek, ami negyvenmillió dollárral növelte a nyakkendőgyártók forgalmát, számította ki az NDP piackutató cég. Hogy a nyakkendő, mint hétköznapi viselet egy fellángolás, vagy tartós divat, nem lehet tudni. Mindenesetre a gyártók gyorsan meglovagolják a hullámot, az Express cég például nyakkendő és ingpárosító online eszközt használ a weboldalán, ahol megmutatja, melyik inghez mely nyakkendő illik. Az aktuális nyakkendőtrendet képekben a Band of outsiders vagy az Alexander Olch férfidivat cégek kollekciójában érdemes áttekinteni, az egymáshoz passzoló modellekkel pedig itt érdemes játszani. (fenti kép: Band of outsiders)


Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.