Hordaná a vállán bakancsát?Ön a bakancsában tárolja a bankkártyáját? És a rúzsát? Pedig megtehetné. Ne ijedjen meg, ez nem egy eltévedt okfejtés a rossz közbiztonságról, nem is egy paranoid félelem a tárgyak elvesztésétől, de még csak nem is egy tippgyűjtemény szórakozni indulóknak. Egyszerűen egy meghökkentő dizájntermékről van szó. A bécsi Kalivod'art (Führichgasse 4) kirakatában akadtunk rá ezekre a csizmaformájú táskákra. Az első pillanatban bizarrnak ható kombinációnak tervezői szempontból logikus magyarázata lehet. Táskát úgyis a cipőhöz választunk. Miért ne lehetne összegyúrni őket? Hogy mennyire praktikus bakancstalpat cipelni a vállunkon az azért elgondolkoztató. Ráadásul nekünk fogalmunk sincs, hogy röhögjünk-e a jelenségen, vagy vegyünk egyet azonnal. Hát önnek?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.