Illatozna gyümölcsszagú blúzban?


Egy olasz cég felveszi a tétova küzdelmet a parfümbiznisszel és illatosított blúzokat és ingeket dob piacra. A Reuters szerint az 1933 óta működő Tessitura Taiana nevű cég a jövő év elején akarja bevezetni a gyümölcsillatúra szagosított ruhákat. A narancs, citrom, eper és kávé illatok lényege a cég szóvivője szerint az, hogy ezáltal a blúz “nemcsak az öltözék része lesz, hanem meghatározó jelleget is ad neki”. Az illatokat “beleszövik” a blúzokba és ingekbe úgy, hogy frissek maradnak még néhány mosás után is. A szóvivő azt nem tudta megmondani, hogy pontosan mennyi ideig pompázhatunk eperillatban, hiszen még csak tesztelik a termékeket, de állítólag több mint tíz mosás erejéig tart a hatás. A kérdés az, hogy tényleg akarjuk-e, hogy úgy tűnjünk, mint ha most szakítottak volna minket a narancsfáról. Ön szeretné?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.